مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 خرداد 1400 ساعت 10:502021-05-22فناوري

دانشمندان یک پردازنده غیر قابل هک ساختند


محققان یک پردازنده غیر قابل نفوذ ساختند که 580 هکر کلاه سفید با 13 هزار ساعت صرف زمان، نتوانستند آن را هک کنند.

- به گزارش تابناک به نقل از گیز مودو، قطعه سخت افزاری CPU به طور سنتی، مغز رایانه در نظر گرفته می شود، زیرا مانند سر انسان، شامل تمام مدار های مسئول دریافت و اجرای دستورات است.

با این حال، مانند بقیه دستگاه ها، پردازنده ها نیز خطا پذیر هستند.

در حقیقت هک شدن آن ها نسبتا آسان است.

در سال های اخیر نمونه های برجسته ای از آسیب پذیری های سخت افزاری اتفاق افتاد که امکان ربودن پیشرفته ماشین آلات را فراهم می کند.

از همه معروف تر، محققان نقص های امنیتی Meltdown و Spectre را کشف کردند که هر دو در میلیون ها تراشه وجود داشتند و بنابراین داده های اکثر رایانه های جهان در معرض خطر قرار داشت.

ساخت یک پردازنده غیر قابل هکبنابر گزارش IEEE Spectrum، یک تیم تحقیقاتی دانشگاهی در دانشگاه میشیگان در حال کار بر روی روشی برای جلوگیری از وقوع این نوع حملات هستند.

تیم تحت هدایت دانشمند کامپیوتر تاد آستین، در حال کار بر روی ایجاد یک طراحی جدید از CPU با نام Morpheus است که اساساً ضد هک است.

آستین در مصاحبه اخیر خود گفت که امیدوار است پردازنده جدید ضد هک درصد زیادی از حملات را متوقف کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشمندان یک پردازنده غیر قابل هک ساختند

دانشمندان یک پردازنده غیر قابل هک ساختند