مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اردیبهشت 1400 ساعت 03:352021-04-25اقتصادي

اعطای تسهیلات از محل مشوق های صادراتی برای توسعه زیرساخت های تجاری کهگیلویه و بویراحمد


معاون بازرگانی و تجارت خارجی سازمان صمت از پیگیری برای اعطای تسهیلات از محل مشوق های صادراتی برای توسعه زیرساخت های تجاری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

- سید امیرتیمور موسویان در گفت وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اینکه میزان ثبت سفارش واردات در سال 99،  418 درصد نسبت به سال 98رشد داشته گفت: میزان صادرات غیر نفتی سال گذشته 8 میلیون و 812 هزار دلار بود که رشدی 32.

6 درصدی را نشان می دهد.

معاون بازرگانی و تجارت خارجی سازمان صمت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: میزان صدور پروانه کسب در سال گذشته  5124 فقره بوده که رشد 54 درصدی نسبت به سال 98 را نشان می دهد.

وی با اشاره به 29 هزار و 748  واحدهای صنفی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان اشتغالزایی این واحدها 74370 نفر است.

این مسئول میزان جذب کالاهای اساسی در سال 99  را 13 هزار و 865 تن عنوان کرد و افزود: در این حوزه عملکرد خوبی داشتیم و شاهد رشد 365 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.

وی همچنین از معرفی 70 قالیباف از محل تبصره ج بند 16 قانون بودجه به میزان 70میلیارد ریال برای تسهیلات معیشتی به بانک ملی خبر داد  و عنوان کرد: 200واحد صنفی تولیدی متقاضی تسهیلات از محل تبصره 18قانون بودجه به میزان 665 میلیارد ریال هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعطای تسهیلات از محل مشوق های صادراتی برای توسعه زیرساخت های تجاری کهگیلویه و بویراحمد

اعطای تسهیلات از محل مشوق های صادراتی برای توسعه زیرساخت های تجاری کهگیلویه و بویراحمد