مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 فروردین 1400 ساعت 05:202021-04-09سياسي

ورود 4میلیون مسافربه گیلان در ایام کرونایی فاجعه مدیریتی دولت/دولت به نظر کارشناسان بهداشتی بی توجه است


رییس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس ورود بیش از چهار میلیون مسافر به گیلان در ایام نوروز را فاجعه مدیریتی خواند و گفت:بی توجهی مشهود دولت به نظر کارشناسان بهداشتی بوده و نتیجه این بی تدبیری در مدیریت سفر ابتلای روزانه 170 نفر در گیلان به کرونا است.

- رسول فرخی میکال امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت، با بیان اینکه دولت در مسئله ای مثل ،  دولت را مسؤول آغاز موج چهارم و سنگین کرونا در کشور دانست و افزود: دولت از شنبه به مدت 10 روز در کشور اعمال محدودیت شدید کرده تا بتواند کرونا را کنترل کند، آیا بهتر نبود دولت این اقدام را در تعطیلات نوروز انجام داده و مانع شیوع موج دیگر کرونا در کشور می شد.

فرخی با تأکید بر لزوم توجه به تصمیمات وزارت بهداشت به عنوان متولی امر سلامت کشور، تصریح کرد: وزیر بهداشت بارها خواستار اعمال محدودیت در ایام نوروز و لغو برخی از پروازهای گردشگری مثل کشور ترکیه شده بود ولی ستاد ملی مبارزه با کرونا به آن بی توجه بوده و این دوگانگی در تصمیمات سلامت مردم را به مخاطره انداخته است.

وی ورود بیش از چهار میلیون مسافر به گیلان در ایام نوروز را فاجعه مدیریتی خواند و گفت: گیلان یک استان گردشگری در کشور بوده و در ایام نوروز بیش از چهار میلیون مسافر به این استان سفر کردند که اغلب پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده و ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود 4میلیون مسافربه گیلان در ایام کرونایی فاجعه مدیریتی دولت/دولت به نظر کارشناسان بهداشتی بی توجه است

ورود 4میلیون مسافربه گیلان در ایام کرونایی فاجعه مدیریتی دولت/دولت به نظر کارشناسان بهداشتی بی توجه است