مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اسفند 1399 ساعت 05:052021-03-08اقتصادي

کاهش واحدهای تولیدی راکد در کشور/ یک هزار و 437 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته است


معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: در سال گذشته درصد واحدهای راکد در کشور بیش از 22 درصد بود که در سال جاری این رقم به کمتر از 19 درصد کاهش پیدا کرده است.

- علی رسولیان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: در سال جاری با توجه به اقدامات انجام یافته، یک هزار و 437 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته که امیدواریم این میزان افزایش یابد به طوری که در سال گذشته درصد واحدهای راکد در کشور بیش از 22 درصد بود و در سال جاری این رقم به کمتر از 19 درصد کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: البته این وضعیت همچنان رضایت بخش نبوده و باید در ادامه مسیر، اقدامات بیشتری در راستای بازگشت به چرخه تولید واحدهای راکد انجام شود.

معاون وزیر صمت بیان کرد: یکی از وظایف اصلی ما حمایت از صنایع کوچک و متوسط بوده و در این راستا کلینیک کسب و کار در سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایجاد شده و 500 مشاور نیز در این کلینک به کارگیری می شود که واحدهای راکد، نیمه راکد و حتی واحدهای فعال، به صورت کارشناسی و کامل مورد رصد این کلینیک قرار می گیرد.

وی با اشاره به برنامه های آتی برای حمایت از واحدهای تولیدی بیان داشت: برای سال آینده نیز توجه ویژه به کسب وکارهای کوچک و دانش بنیان مورد توجه وزارت خانه قرار گرفته و در این را


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش واحدهای تولیدی راکد در کشور/ یک هزار و 437 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته است

کاهش واحدهای تولیدی راکد در کشور/ یک هزار و 437 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته است