مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1399 ساعت 09:052021-02-21بين الملل

پایان بی نتیجه مذاکرات تبادل اسرا بین صنعاء و دولت هادی در اردن


مذاکرات تبادل اسرا بین دولت نجات ملی یمن در صنعاء و دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» در پایتخت اردن بی نتیجه پایان یافت.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، یک منبع دولت هادی از پایان بی نتیجه مذاکرات تبادل اسرا بین صنعاء و دولت هادی در امان پایتخت اردن خبر داد.

شبکه الجزیره گزارش کرد که دور دوم مذاکرات تبادل اسرا بین صنعاء و دولت هادی در امان پایتخت اردن بدون هیچ نتیجه ای پایان یافت.

یک منبع دولت هادی که خواست نامش فاش نشود، گفت که در این دوره از مذاکرات هیچ پیشرفت محسوسی حاصل نشد و همچنان اختلافات زیادی با حوثی ها درباره اسامی برخی اسرا داریم .

وی افزود که انصارالله با اضافه کردن اسامی برخی اسرا به فهرست تبادل اسرا مخالفت می کند و از جمله این اسرا نیز چهار روزنامه نگاری است که دادگاهی در صنعاء آن ها را به دلایل اتهامات جنایی به اعدام محکوم کرده است.

به نوشته روزنامه تحت نظارت سازمان ملل و کمیته جهانی صلیب سرخ  در مهر ماه گذشته انجام شد و طی آن 1081 اسیر و بازداشتی از جمله 15 نظامی سعودی و چهار نظامی سودانی که در قالب نیروهای ائتلاف سعودی در یمن حضور داشتند، آزاد شدند.

بخش دوم توافق دو طرف صنعاء و دولت هادی مربوط به آزادی 300 اسیر یمنی(200 اسیر از اسرای ارتش و کمیته های مردمی و 100 اسیر دولت هادی) به اضافه سرتیپ ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان بی نتیجه مذاکرات تبادل اسرا بین صنعاء و دولت هادی در اردن

پایان بی نتیجه مذاکرات تبادل اسرا بین صنعاء و دولت هادی در اردن