مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1399 ساعت 02:502021-02-12اقتصادي

اشتغالزایی برای 600 نفر با فعالیت واحد تولید کننده جین


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از آغاز به کار واحد تولید کننده پارچه در زنجان خبر داد و گفت: این واحد با سرمایه گذاری 10 هزار میلیارد ریال و با ظرفیت تولید 50 میلیون متر مربع پارچه جین، - ناصر فغفوری امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد صنایع استان در شهرک های صنعتی مستقر هستند، اظهار کرد: بیشترین واحدهای نساجی استان زنجان در شهرک های صنعتی مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه صنعت نساجی به عنوان یک صنعت مادر، نقش بسیار مهم و اساسی در اقتصاد دارد، اضافه کرد: در زمان های گذشته نیز صنعت نساجی از قدیمی ترین صنایع بشری بوده، از همین رو نقش مهمی در اقتصاد داشته است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: سرجین بافت، نیک ریس، تولید پارچه ماد بافت، پارچه های کتانی مهریس، فرش سهند، نخ تایر، جوراب نانو مهیار و شرکت تولیدی نخ ابریشمی نخپر یکی از بزرگترین از صنایع بزرگ نساجی استان زنجان هستند.

وی افزود: در استان زنجان 80 واحد نساجی تولیدی کوچک و بزرگ فعالیت می کنند و 30 درصد اشتغال استان در بحث صنعت نساجی است.

فغفوری با اشاره به افتتاح شرکت اطلس جین بافت از گروه صنعتی نخپر افزود: این شرکت در زمینی به مساحت 110 هزار مترمربع و زیر بنای 70 هزار متر مربع راه اندازی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اشتغالزایی برای 600 نفر با فعالیت واحد تولید کننده جین

اشتغالزایی برای 600 نفر با فعالیت واحد تولید کننده جین