مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 دی 1399 ساعت 18:552021-01-12اقتصادي

حمایت سه نماینده مجلس از درج قیمت ها در پلتفرم های آنلاین


به گزارش اقتصادآنلاین، طی روزهای گذشته امکان نمایش قیمت ها به پلتفرم دیوار بازگشته و پس از 8 ماه حالا کاربران می توانند قیمت خودرو و مسکن را در این پلتفرم مشاهده کنند.

در هفته های اخیر موجی از انتقاد نمایندگان مجلس نسبت به تصمیم وزارت صمت و قوه قضاییه مبنی بر عدم نمایش قیمت ها در پلتفرم های آگهی آنلاین شکل گرفت و چندین نماینده ضمن غیرتخصصی خواندن این تصمیم خواهان بازگشت قیمت ها شده بودند.

در همین راستا حجت الله فیروزی در گفت وگو با اقتصادآنلاین از بازگرداندن قیمت خودروها به پلتفرم آگهی دیوار استقبال و حمایت کرد و گفت: معتقدم با درج قیمت ها در دیوار و سایر پلتفرم های آگهی آنلاین، انتخاب مشتریان راحت تر شده و آن ها می توانند قیمت ها را با یکدیگر مقایسه و بهترین و مناسب ترین کالا را خریداری کنند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن معتقد است زمانی که قیمت چندین خودرو در دیوار درج شود، مشتریان به راحتی می توانند انتخاب بهتری داشته باشند و نیازی نیست که با تمامی فروشندگان تماس بگیرند.

او با بیان اینکه پلتفرم های آگهی برای درج قیمت خودرو باید مکانیسمی برای نظارت عادلانه در نظر گیرند، ادامه داد: درج قیمت های در سایت ها نه تنها بازار را متلاطم نخواهد کرد بلکه امکان مقایسه بهای خودروها را نیز فراهم می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت سه نماینده مجلس از درج قیمت ها در پلتفرم های آنلاین

حمایت سه نماینده مجلس از درج قیمت ها در پلتفرم های آنلاین