مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1399 ساعت 13:252020-10-13سياسي

سفیر ایران در دوحه: روابط خوب با قطر به معنای مطابقت تمام نگرش ها نیست


سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه ضمن اشاره به روابط خوب ایران با قطر یادآور شد که این روابط خوب به معنای مطابقت کامل نگرش دو طرف نیست.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، محمد علی سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه با روزنامه قطری الشرق به مناسب پایان دوره کاری خود در این کشور مصاحبه ای و در ارتباط با ابعاد مختلف روابط دو کشور توضیحاتی ارائه کرد.

روزنامه الشرق: جناب سفیر، شما پس از چهار سال کار دیپلماتیک در دوحه هم اکنون در حال ترک قطر هستید، روابط قطر و ایران را در مقطع کنونی چطور می بینید؟ محمد علی سبحانی در پاسخ به این سؤال ضمن اشاره به اینکه روابط دو کشور در حال رشد است، گفت، به عنوان مثال با نگاه به مسائل سیاسی و منطقه ای در خواهیم یافت که تبادل نظر و رایزنی هایی میان دو کشور در جریان است و نگرش های دو طرف در قبال مسائل مختلفی بسیار مطابقت دارد.

سبحانی ادامه داد، روابط خوب و سازنده این امکان را فراهم می آورد که منافع دو طرف به صورت یکسان تأمین شود و من طی چهار سال گذشته، در راستای تقویت و استحکام این روابط بسیار تلاش کردم و امیدواریم که در آینده نزدیک به منصه ظهور برسد.

شما شاهد یکی از خطرناک ترین بحران های خلیج [فارس] بودید؛ بحرانی که ناشی از هک کردن خبرگزاری رسمی قطر و تحمیل محاصره فراگیر علیه این کشور بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفیر ایران در دوحه: روابط خوب با قطر به معنای مطابقت تمام نگرش ها نیست

سفیر ایران در دوحه: روابط خوب با قطر به معنای مطابقت تمام نگرش ها نیست