مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 شهریور 1399 ساعت 10:102020-09-05بين الملل

بازجویی های انفجار بندر بیروت به دیاب و چند وزیر لبنانی رسید


یک رسانه عرب زبان نوشت که تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت شامل نخست وزیر مستعفی و چند وزیر دولت این کشور نیز می شود.

- یک رسانه عرب زبان نوشت که تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت شامل نخست وزیر مستعفی و چند وزیر دولت این کشور نیز می شود.

به گزارش ایسنا، روزنامه الشرق الأوسط چاپ لندن در خبری با اشاره به تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت نوشت که قاضی فادی صوان، بازپرس قضایی ویژه پرونده این انفجار در چارچوب تحقیقات در این باره شامگاه پنج شنبه به دفتر حسان دیاب، نخست وزیر لبنان رفت و با شخص دیاب دیدار کرده و اظهارات او را شنید.

در همین راستا، منابع مطلع از روند تحقیقات به الشرق الأوسط گفتند که این جلسه تحقیق درباره نامه نگاری هایی بود که دیاب از دستگاه های امنیتی درباره وجود نیترات آمونیوم در بندر بیروت تحویل گرفته بود.

طبق گفته این منابع، این تحقیقات همچنین شامل تحقیق درباره دستورات داده شده به دستگاه ها و وزارتخانه های مربوطه و دلایل تأخیر در تخلیه مواد منفجره از بندر بیروت بود.

طبق نوشته الشرق الأوسط، رفتن غیرمنتظره قاضی الصوان به دفتر حسان دیاب و شنیدن اظهارات او شوکی به محافل سیاسی و قضایی است، چراکه دیاب بالاترین مرجع سیاسی است که درباره انفجار بیروت مورد بازجویی قرار می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازجویی های انفجار بندر بیروت به دیاب و چند وزیر لبنانی رسید

بازجویی های انفجار بندر بیروت به دیاب و چند وزیر لبنانی رسید