مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 شهریور 1399 ساعت 14:252020-08-27اقتصادي

ردیف بودجه و اعتبار بیمارستان 100 تختخوابی کامیاران مهیا شده است


نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران گفت: ردیف بودجه و اعتبار برای بیمارستان 100 تختخوابی کامیاران مهیاست باید زمینه کلنگ زنی آن نیز فراهم شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مهدی فرشادان عصر امروز در جلسه شورای اداری کامیاران و افتتاح بزرگترین آمفی تئاتر روباز غرب کشور به دلایل عدم کلنگ زنی بیمارستان کامیاران پرداخت و اظهار کرد: کم کاری برخی مسوولان در حق مردم شهرستان کامیاران برای کلنگ زنی بیمارستان در این شهرستان جای گله مندی و انتقاد دارد.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان کامیاران در سال 97 ردیف بودجه گرفت، افزود: 10 میلیارد تومان اعتبار برای این بیمارستان درنظر گرفته شد.

وی خاطر نشان کرد: زمین درنظر گرفته شده برای این بیمارستان معارض داشت و نیاز بود مسوولان برای رفع معارض این بیمارستان تلاش مضاعف می کردند.

نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: علوم پزشکی برای شهرستان کامیاران در کلنگ زنی این بیمارستان اعلام نیاز نکرده در حالیکه وجود یک بیمارستان دیگر در این شهرستان نیاز است.

فرشادان بیان کرد: اکنون که ردیف بودجه و اعتبار برای این بیمارستان 100 تختخوابی کامیاران مهیاست باید زمینه کلنگ زنی آن نیز فراهم شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ردیف بودجه و اعتبار بیمارستان 100 تختخوابی کامیاران مهیا شده است

ردیف بودجه و اعتبار بیمارستان 100 تختخوابی کامیاران مهیا شده است