مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 شهریور 1399 ساعت 11:152020-08-26ورزشي

استراماچونی: همیشه قدردان مورینیو خواهم بود


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به آندره آ استراماچونی در سال 2012 در سن 36 سالگی اولین تجربه سرمربیگری اش در سطح حرفه ای را با حضور روی نیمکت اینتر تجربه کرد، - سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال از کمک های ژوزه مورینیو به او در روزهای اول حضورش روی نیمکت اینتر سخن گفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به آندره آ استراماچونی در سال 2012 در سن 36 سالگی اولین تجربه سرمربیگری اش در سطح حرفه ای را با حضور روی نیمکت اینتر تجربه کرد، این در حالی بود که او پیش از آن تنها هدایت تیم زیر 19 سال اینتر را برعهده داشت و در آن مقطع سه سال کوچک تر از کاپیتان وقت نراتزوی یعنی خاویر زانتی بود.

این سرمربی ایتالیایی هنوز خاطرات خوبی از تیمی دارد که دو سال پیش از ورودش به آن با ژوزه مورینیو فاتح سه گانه قهرمانی ایتالیا و اروپا شده بود.

استراماچونی 44 ساله در گفت وگو با شبکه تلویزیونی اسکای اسپورتس گفت: اگر به خاطر داشته باشید، رختکن اینتر در آن زمان پر از بازیکنان فوق العاده بود.

لوسیو، والتر ساموئل، زانتی، استبان کامبیاسو، دیه گو میلیتو، دژان استانکوویچ، کریستین چیوو و مایکون.

یکی از بازیکنان مان کاپیتان برزیل بود و دیگری کاپیتان آرژانتین و من در بین آنها کسی نبودم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استراماچونی: همیشه قدردان مورینیو خواهم بود

استراماچونی: همیشه قدردان مورینیو خواهم بود