مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 تیر 1399 ساعت 02:302020-07-17سياسي

تعزیه را می توان با ماسک اجرا کرد؟/ دعوت برای اجرا در «محراب»


علاءالدین قاسمی اعلام کرد در صورت بهبود شرایط کرونایی، از ابتدای دهه اول ماه محرم به دعوت تالار محراب، به اجرای 10 جلسه تعزیه خواهد پرداخت.

- علاءالدین قاسمی از چهره های باسابقه و مطرح تعزیه ایران درباره وضعیت فعالیت های خود در شرایط کرونایی موجود، به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر همه تحت تأثیر شرایط کرونایی موجود هستیم و فعالیت ها منوط به بهبود شرایط است.

برای اجرا در ماه محرم از ما دعوت شده است که باید دید وضعیت چگونه پیش خواهد رفت.

وی ادامه داد: تالار محراب از ما دعوت کرده تا از ابتدای دهه اول ماه محرم، 10 مجلس تعزیه را در آن مجموعه برگزار کنیم.

یک دعوت دیگر هم داریم که به محض مشخص شدن شرایط در آنجا هم اجرا خواهیم داشت.

قاسمی تأکید کرد: با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا نمی توان به صورت قطعی اعلام کرد که آیا می توانیم به اجرای تعزیه بپردازیم یا نه.

این تعزیه خوان با سابقه در پایان سخنان خود درباره اینکه آیا اجرای تعزیه با توجه به پروتکل های بهداشتی امکان پذیر است یا نه، تصریح کرد: در اجرای تعزیه مخاطبان می توانند از ماسک استفاده کنند اما استفاده از ماسک برای تعزیه خوان ها امکانپذیر نیست، زیرا با ماسک نمی توان تعزیه اجرا کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعزیه را می توان با ماسک اجرا کرد؟/ دعوت برای اجرا در «محراب»

تعزیه را می توان با ماسک اجرا کرد؟/ دعوت برای اجرا در «محراب»