مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 تیر 1399 ساعت 05:102020-07-14پزشكي

باورهای غلط کرونایی


بیماری کرونا (کووید 19) یک بیماری مسری است که در اثر ویروس جدید کرونا شیوع پیدا کرده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا از سازمان بهداشت جهانی، اکثر افراد مبتلا به کووید 19 دچار بیماری خفیف تنفسی می شوند و بدون نیاز به درمان ویژه بهبود پیدا می کنند.

احتمال بروز بیماری جدی در افراد مسن و کسانی که بیماری زمینه ای نظیر بیماری قلب و عروق، دیابت، بیماری مزمن تنفسی و سرطان دارند بیشتر است بهترین راه پیشگیری و کند کردن روند سرایت این است که اطلاعات کافی درمورد ویروس کرونا، بیماری هایی که ایجاد می کند و نحوه سرایت آن به دست آورید.

شما می توانید با شستن دست ها یا استفاده از مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل و دست نزدن به صورت از خود و دیگران در برابر این ویروس محافظت کنید.

ویروس کووید 19 در وهله اول از طریق قطرات بزاق یا ترشحات بینی فرد بیمار هنگام عطسه و سرفه منتقل می شود بنابراین تمرین آداب تنفسی (مثلا سرفه کردن در آرنج) بسیار مهم است.

در حال حاضر، هیچ واکسن یا درمان خاصی برای کووید 19 وجود ندارد اما آزمایشات بالینی برای به دست آوردن درمان احتمالی ادامه دارد.

اما در این میان برخی باورها و اقدامات غلط در مقابله با ویروس کرونا در سطح دنیا وجود دارد که سازمان بهداشت جهانی به برخی از این باورهای اشتباه و غلط نگاهی انداخته است ماسک زدن در حین ورزش کردن مردم ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باورهای غلط کرونایی

باورهای غلط کرونایی