مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 تیر 1399 ساعت 17:302020-07-02پزشكي

ایران در آستانه پیدا کردن روش درمان بیماران بدحال کرونایی


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا ملک زاده معاون تحقیقات وزیر بهداشت در برنامه خبر 21 سیما با اشاره به ضرورت استفاده مردم از ماسک، اظهار داشت: - معاون تحقیقات وزیر بهداشت با تأکید بر ضرورت استفاده مردم از ماسک، گفت: ما در حال نزدیک شدن به پیدا کردن روش درمان بیماران بدحال کرونایی که به بیمارستان مراجعه می کنند، هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا ملک زاده معاون تحقیقات وزیر بهداشت در برنامه خبر 21 سیما با اشاره به ضرورت استفاده مردم از ماسک، اظهار داشت: پیش بینی می شد که پیک های بیشتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: مردم حتما از ماسک استفاده کرده و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند؛ همچنین فعلا اجتماعات را ترک کرده و مراسم های عروسی و عزا برگزار نشود.

معاون تحقیقات وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: پیشنهاد ما این است که این مراسم ها تعطیل و ممنوع شود.

مواردی داشتیم که در یک عروسی 60 تا 70 نفر مبتلا به کرونا شدند و از مردم تقاضا دارم مراسم عروسی و عزا را متوقف کنند.

ملک زاده تصریح کرد: محدودیت هوشمند یعنی همان استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی است که ما باید اطلاعات و آگاهی بالاتری داشته باشیم و در حقیقت می خواهد زندگی کردن را تسهیل کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایران در آستانه پیدا کردن روش درمان بیماران بدحال کرونایی

ایران در آستانه پیدا کردن روش درمان بیماران بدحال کرونایی