مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 تیر 1399 ساعت 07:252020-06-26بين الملل

وزیر مستعفی دولت هادی: امارات دشمن یمنی هاست/سعودی ها از یمن خارج شود


وزیر حمل ونقل مستعفی دولت هادی در واکنش به درگیری ها در جنوب یمن، تأکید کرد که امارات دشمن ملت و دولت یمن است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، صالح الجبوانی وزیر حمل ونقل مستعفی دولت هادی با اشاره به اینکه امارات دشمن دولت و ملت یمن است، گفت که بایستی به جای واژه امارات عربی متحده از امارات متحده استفاده کرد چرا که واژه عربی مناسب امارات نیست.

الجبوانی همچنین گفت: به سعودی ها می گویم یا آنچه را که خراب کرده اید درست کنید و یا از یمن خارج شوید و به مسئولان یمنی نیز می گویم که از ریاض خارج شوید و بیش از این با پذیرش حقارت و خواری، به خودتان و یمنی ها توهین نکنید .

به نوشته روزنامه القدس العربی ، این وزیر مستعفی یمن تصریح کرد که یمن به عربستان برای بازگرداندن امور به روال عادی خود و بازپس گیری صنعاء امید داشت اما اکنون با کودتای شبه نظامیان مورد حمایت امارات در عدن مواجه هستیم .

الجبوانی همچنین گفت که امارات طراح همه آن چیزی است که در یمن اتفاق می افتد و عربستان نیز با دعوت به اجرای توافقنامه، وقت کشی می کند.

وی تصریح کرد که ما با مشاهده تحویل سقطری از سوی عربستان به امارات غافلگیر شدیم و این یک همدستی و توطئه علیه مشروعیت یمن بود .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر مستعفی دولت هادی: امارات دشمن یمنی هاست/سعودی ها از یمن خارج شود

وزیر مستعفی دولت هادی: امارات دشمن یمنی هاست/سعودی ها از یمن خارج شود