مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1399 ساعت 08:502020-04-27حوادث

کشف و ضبط 4 خودرو قاچاق به نفع دولت در شیراز


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از ضبط 4 دستگاه خودرو بدون مدارک گمرکی و جریمه 4 میلیارد ریالی متخلف خبر داد.

- سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از ضبط 4 دستگاه خودرو بدون مدارک گمرکی و جریمه 4 میلیارد ریالی متخلف خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی در این باره اظهار کرد: با دریافت اطلاعاتی در مورد نگهداری 4 دستگاه خودرو فاقد مدارک گمرکی در یک ملک شخصی واقع در شهر شیراز، مامورین انتظامی با اخذ مجوز قضایی، خودروهای مکشوفه را توقیف و یک نفر را در این رابطه بازداشت کردند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده تعزیراتی برای فرد بازداشت شده افزود: پرونده در شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رسیدگی و نهایتاً پس از بررسی های انجام شده مشخص شد که مدارک ارائه شده فاقد اعتبار بوده و خودروها نیز بدون پرداخت عوارض گمرکی و غیرقانونی وارد کشور شده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از محرز شدن تخلف این فرد خبر داد و گفت: شعبه رسیدگی کننده حکم به ضبط 4 دستگاه خودروی مکشوفه به نفع دولت و جریمه 4 میلیارد ریالی متخلف صادر کرد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف و ضبط 4 خودرو قاچاق به نفع دولت در شیراز

کشف و ضبط 4 خودرو قاچاق به نفع دولت در شیراز