مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1399 ساعت 11:002020-04-12سياسي

به خط شدن دانش بنیان ها: تولید 20 دستگاه برای مبارزه با کرونا توسط محققان اصفهانی


شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان همانند سایر نقاط کشور از آغاز شیوع کرونا تا به امروز بیش از 15مورد اختراع و تولید داشته که برخی از آن ها به تولید انبوه نیز رسیده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان ، با گسترش و شیوع بیماری کرونا، شرکت های دانش بنیان تلاش گسترده ای را برای مبارزه با این ویروس در سراسر کشور آغاز کردند.

شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نیز همانند سایر نقاط کشور از آغاز شیوع کرونا تا به امروز بیش از 20 مورد اختراع و تولید داشته که برخی از آن ها به تولید انبوه نیز رسیده است.

از اوایل اسفند ماه و داغ شدن تب کرونا در ایران و اصفهان محققان اصفهانی برآن شدند تا با تولیدات خود مردم را در این شرایط همراهی کنند؛ در طی هفته های گذشته شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تعدادی از دست آوردهای شرکت های دانش بنیان را معرفی کرده که برخی از آن ها به تولید انبوه نیز رسیده است.

این شهرک تاکنون نزدیک 20 مورد محصول را معرفی کرده که از جمله آن ها می توان به محلول های ضدعفونی کننده دست و سطوح، دوربین تب سنج فروسرخ، دستگاه های ضدعفونی کننده، فیلترهای ضدعفونی کننده هوا، سامانه دور کاری، مخزن اکسیژن و.

اشاره کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به خط شدن دانش بنیان ها: تولید 20 دستگاه برای مبارزه با کرونا توسط محققان اصفهانی

به خط شدن دانش بنیان ها: تولید 20 دستگاه برای مبارزه با کرونا توسط محققان اصفهانی