مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 فروردین 1399 ساعت 05:352020-04-08اقتصادي

رییس شورای شهر همدان: فاصله گذاری اجتماعی لازمه فعالیت تاکسی ها است


کامران گردان روز چهارشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا با اشاره به نظارت بر فعالیت تاکسی های فعال در سطح شهر همدان افزود: هر تاکسی مجاز به استفاده از 30 درصد ظرفیت خود برای سوارکردن فقط سه سرنشین است.

وی بیان کرد: در صندلی عقب تاکسی ها فقط امکان سوارشدن 2 مسافر وجود دارد و این اقدام در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی است.

گردان با اشاره به اینکه از شیوع کرونا تنها بخشی از تاکسی ها در همدان فعالیت دارند، گفت: تردد تاکسی ها در سطح شهر محدود است و اغلب فعالیت خود را در طول روز کاهش داده اند.

وی خاطرنشان کرد: البته فعالیت تاکسی ون و اتوبوس های درون شهری همچنان ممنوع است و در این راستا تابع سیاست های ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا هستیم.

رییس شورای اسلامی شهر همدان با تاکید بر اینکه پیشگیری از ویروس کرونا در اولویت قرار دارد، گفت: براین اساس فعالیت و تردد هرگونه تاکسی ون و اتوبوس ناوگان حمل ونقل درون شهری در شهر همدان تا 30 فروردین ماه جاری در راستای پیشگیری و مهار ویروس کرونا و در جهت کاهش ترددهای غیرضروری مردم در سطح شهر ممنوع است.

حدود 10 هزار تاکسی، ون و اتوبوس درون شهری در همدان فعالیت دارند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس شورای شهر همدان: فاصله گذاری اجتماعی لازمه فعالیت تاکسی ها است

رییس شورای شهر همدان: فاصله گذاری اجتماعی لازمه فعالیت تاکسی ها است