مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 فروردین 1399 ساعت 02:402020-04-04اجتماعي

اعمال قانون 2800 دستگاه خودرو در ایلام طی طرح فاصله گذاری اجتماعی


رییس پلیس راه ایلام از اعمال قانون دو هزار و 800 دستگاه خودرو در ایلام طی طرح فاصله گذاری اجتماعی خبر داد.

- سرهنگ رضا همتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای طرح فاصله گذاری اجتماعی، تعداد هفت ایستگاه کنترلی در ورودی های استان با 69 تیم عملیاتی انتظامی مستقر شده اند.

وی بیان کرد: این تیم ها در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم توجه به قانون مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، رانندگان متخلف را مشمول اعمال قانون جریمه 500 هزار تومانی و توقیف خودرو خواهند کرد.

همتی زاده تصریح کرد: خودروهایی که از مبادی ذی صلاح دارای مجوز تردد هستند، مشمول اعمال قانون در طرح فاصله گذاری اجتماعی نیستند.

وی افزود: در طول مدت اجرای این طرح تعداد، دو هزار و 800 دستگاه به دلیل تردد غیرمجاز در سطح راه ها اعمال قانون، 41 دستگاه وسیله نقلیه توقیف و دو هزار و 984 دستگاه خودروی غیربومی به شهرهای خود عودت داده شدند.

رییس پلیس راه استان ایلام تصریح کرد: طرح ممنوعیت تردد ورود وسایل نقلیه غیربومی به استان و شهرستان ها تا زمان قطع زنجیره ویروس کرونا با شدت هرچه بیشتر در ورودی های استان و مسیرهای بین شهری اجرا می شود.

وی ادامه داد: از تمامی مردم شریف استان تقاضا می شود که نهایت همکاری و همراهی را با عوامل انتظامی در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعمال قانون 2800 دستگاه خودرو در ایلام طی طرح فاصله گذاری اجتماعی

اعمال قانون 2800 دستگاه خودرو در ایلام طی طرح فاصله گذاری اجتماعی