مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 اسفند 1398 ساعت 15:552020-02-20سياسي

ترویج مطالبه گری از جمله اهداف مجلس دانش آموزی در ایران است


زهرا روایی پناه روز پنجشنبه در همایش برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس دانش آموزی یزد افزود: گسترش این فرهنگ متعالی و هدف اثربخش باید روز به روز در بین فرهنگیان به خصوص دانش آموزان ارتقا یابد.

وی با اشاره به فعالیت های دانش آموزان در مجلس دوره نهم گفت : در این دوره به نتایج خوب و چشمگیری دست یافته ایم که همچنان با قوت خود ادامه دارد.

این مسوول به شکل گیری پارلمان های دانش آموزی در استان ها اشاره کرد و گفت : یزد از جمله مناطق پیشرو در تشکیل مجلس دانش آموزی است و ان شاءالله این پارلمان ها در تمامی استان ها فراگیر خواهد شد و فعالیت های مجلس دانش آموزی دوره نهم در مورد تغییر کتاب درسی بسیار اثر بخش بوده است .

همچنین مدیرکل امور دفتر سیاسی و انتخابات استانداری یزد با اشاره به افتخارهای نظام در چهار دهه اخیر گفت : جمهوری اسلامی براساس نگاه عمیق و دقیق مبتنی بر مردم سالاری دینی شکل گرفته است و مردم سالاری در همه ابعاد جاری است و مردم در جمهوری اسلامی نقش محوری دارند .

محمدعلی شاه حسینی خاطرنشان کرد :تمام ارکان نظام مستقیم و غیرمستقیم به رای مردم وابسته است و مردم ایران در سی و هفتمین انتخابات 41 ساله انقلاب شرکت خواهند کرد .

این مسوول همچنین از حضور دانش آموزان در انتخابات مجلس دانش آموزی ابراز خرسندی کرد و گفت : امیداوریم این تشکل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترویج مطالبه گری از جمله اهداف مجلس دانش آموزی در ایران است

ترویج مطالبه گری از جمله اهداف مجلس دانش آموزی در ایران است