مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 بهمن 1398 ساعت 10:072020-02-11سياسي

ساحل نشینان خلیج فارس سالروز انقلاب اسلامی را گرامیداشتند


در بندرعباس مرکز استان هرمزگان مرزداران و نگهبانان تنگه راهبردی هرمز از ساعت های اولیه صبح سه شنبه درحالیکه پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی و پلاکاردها وعکس های امام، رهبر معظم انقلاب و سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دست داشتند از مقابل مسجد علی ابن ابیطالب (ع) تا پشت استانداری قدیم به حرکت درآمدند.

مردم بندرعباس، جزیره نشینان خلیج فارس و شهرستان های استان هرمزگان با حضور در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر ایستادگی و پایمردی خود در مسیر آرمان های اسلام و ادامه مسیر شهدا به رخ بیگانگان، به خصوص ناوهای بیگانه حاضر در این خلیج کشیدند.

اقشار مختلف مردم اعم ازن، مرد، کودک ونوجوان در صفوفی بهم پیوسته با مشت های گره کرده فریادهای مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراییل ، لبیک یا حیدر ، الله و اکبر ، لبیک یا حسین سردادند.

گروه های سرود آموزان دختر و پسر هم در این مراسم به اجرای سرود انقلابی پرداختند و حاضران پرچم های کشور را با افتخار در دستان خود به اهتزاز در آوردند و همچنین چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باشکوه برگزار کردند.

مسوول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان در جمع راهپیمایان سال روز پیروزی انقلاب اسلامی در بندرعباس اظهار داشت: رییس سیاسی عقیدتی ستادکل نیروهای مسلح به علت عارضه ای که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساحل نشینان خلیج فارس سالروز انقلاب اسلامی را گرامیداشتند

ساحل نشینان خلیج فارس سالروز انقلاب اسلامی را گرامیداشتند