مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 بهمن 1398 ساعت 10:302020-02-10بين الملل

تدوین سندی همزمان با معامله قرن در رد ایده تجزیه قدس


روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشت، همزمان با اعلام معامله قرن سند جدیدی تدوین شده است که مناسب بودن ایده تجزیه قدس را زیر سوال می برد و پیشنهاد می کند شهر قدس به یک شهر باز تبدیل شود.

- روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشت، همزمان با اعلام "معامله قرن" سند جدیدی تدوین شده است که مناسب بودن ایده تجزیه قدس را زیر سوال می برد و پیشنهاد می کند شهر قدس به یک "شهر باز" تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عبری زبان هاآرتص، تهیه کنندگان توافق ژنو صادره در سال 2003 از حدود یک سال قبل در توصیه هایشان بازنگری کرده اند.

آنها در این توصیه ها پیشنهاد کرده بودند قدس بر اساس مرزهای پیش از سال 1967 با انجام برخی اصلاحات تقسیم شود و در سندی که همزمان با اعلام معامله قرن تهیه شد، تاکید کردند که ایده تجزیه شهر قدس دیگر مناسب نیست و پیشنهاد راهکار تشکیل دو کشوری و اینکه قدس شهری باز بماند را مطرح کردند اما هیچ راهکاری برای حل مشکلات امنیتی که این گزینه مستلزم آن است ارائه نکردند.

این روزنامه نوشت، از سال 2003 ابتکار عمل ژنو -به رغم نادیده انگاشتن آن توسط سیاستمداران اسراییلی- طرح واقعی تری برای توافق آتی است.

برعکس طرح دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا که پیشنهاد کلی با نقشه ای نامشخص است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تدوین سندی همزمان با معامله قرن در رد ایده تجزیه قدس

تدوین سندی همزمان با معامله قرن در رد ایده تجزیه قدس