مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 آذر 1398 ساعت 11:152019-12-01سياسي

کسی که به قرآن توجه کند هرگز به سمت ترور و خشونت نمی رود


رییس کتابخانه ملی و نویسنده کتاب «جهاد و ترور در اسلام» گفت: فردی که آیات قرآن را خوانده و به آن ها توجه کرده باشد، هرگز به سمت ترور و خشونت نخواهد رفت.

- رییس کتابخانه ملی و نویسنده کتاب جهاد و ترور در اسلام گفت: فردی که آیات قرآن را خوانده و به آن ها توجه کرده باشد، هرگز به سمت ترور و خشونت نخواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، پنجمین قسمت از برنامه تلویزیونی چراغ مطالعه با حضور اشرف بروجردی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و نویسنده کتاب جهاد و ترور در اسلام شنبه شب 9 آذر گذشته از آنتن شبکه چهار سیما پخش شد.

بروجردی در ابتدای این برنامه گفت: همه این شبهه را دارند که چه نسبتی بین جهاد و ترور برقرار است؟ وقتی با این واژه روبه رو می شوید و این دو تعبیر را کنار هم می بینید، این سؤال برایتان پیش می آید که جهاد از جنس تلاش، مقاومت، مبارزه و یک مفهوم مقدس است، درحالی که ترور از مقوله ای است که بیشتر دربرگیرنده برخورد، خشونت، نزاع و همه آن چیزهایی است که ما به عنوان یک رویه ناپسند در دین از آن یاد می کنیم.

وی افزود: جهاد، بیشتر زمانی امر پسندیده یا امر قابل قبولی است که از جهت جهاد فی نفسه طرح می شود نه این که جهاد همراه با قتل که دیگر آن جا معنای مبارزه، اسلحه به دست گرفتن و مقابله را دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کسی که به قرآن توجه کند هرگز به سمت ترور و خشونت نمی رود

کسی که به قرآن توجه کند هرگز به سمت ترور و خشونت نمی رود