مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مهر 1398 ساعت 03:492019-10-05سياسي

ساری پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022/ شناسایی 75 آببندان با جاذبه های گردشگری


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: ساری به انتخاب وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو، به عنوان پایتخت گردشگری در سال 2022 انتخاب شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران سیف الله فرزانه، عصر جمعه در آیین گرامیداشت روز جهانی گردشگری در شهرستان محمودآباد، با اشاره به حضور جناب علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سومین نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان، گفت: پروپوزال انتخاب پایتخت گردشگری اکو که به ابتکار ایران مطرح شده بود مورد تصویب وزیران گردشگری قرار گرفت و شهرهای ساری و اردبیل از ایران به عنوان پایتخت گردشگری اکو برای سال های 2022 و 2023 انتخاب شدند.

وی افزود: حمایت از گردشگری تنها با اجرایی شدن مدیریت یکپارچه در استان به سرانجام خواهد رسید.

فرزانه با اشاره به وجود 812 آببندان در استان گفت: 75 قطعه شناسایی شده و به زودی پیرو تفاهم نامه با وزارت نیرو، گردشگری این مناطق به جریان خواهد افتاد.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران ضمن قدردانی از همه خادمان و فعالان گردشگری در استان گفت: جاذبه های بی شمار طبیعی و تاریخی در استان مازندران فرصت بی نظیری برای رونق مازندران گردی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساری پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022/ شناسایی 75 آببندان با جاذبه های گردشگری

ساری پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022/ شناسایی 75 آببندان با جاذبه های گردشگری