مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 شهریور 1398 ساعت 12:332019-09-22اقتصادي

اندر مشکلات خرید لوازم التحریر


در روزهای پایانی شهریور و آغاز ماه مهر، بازار مملو از دانش آموزانی است که با خرید لوازم و پوشاک مدارس، نونوار شده و آماده می شوند تا سال تحصیلی جدید را آغاز کنند؛ - در سال جاری افزایش قیمت ها و کاهش توان اقتصادی مردم، مشکلاتی را برای خانواده ها و فروشندگان لوازم التحریر ایجاد کرده است؛ برای درک بهتر این مسائل در روزهای آغاز سال تحصیلی به بازار رفته و پای درد دل مردم نشستیم.

به گزارش ایسنا منطقه قزوین، با توجه به بازگشایی مدارس دانش آموزان به همراه والدین برای خرید لوازم مدرسه از این مغازه به آن مغازه می روند و اجناس موردنیاز تحصیل خود را تهیه می کنند؛ در این میان از افزایش قیمت لوازم التحریر و برخی دیگر از اجناس موردنیاز مدرسه موجب نارضایتی والدین شده و به گونه ای که به دنبال مدیریت هزینه کردهای خود هستند.

برای درک بهتر مشکلات مردم در روزهای آغاز سال تحصیلی به بازار می رویم؛ در میانه بازار دست فروش ها صف کشیده اند و هر یک محصول خود از لوازم التحریر تا کیف و کفش را تبلیغ می کنند.

در ابتدا سری به مغازه های کیف فروشی می زنم؛ علیرضا شیرازی یک از فروشندگان کیف مدارس به ایسنا می گوید: ما از بازار امسال راضی هستیم؛ بازار نسبت به سال پیش برای ما بهتر بود و استقبال صورت گرفت؛ چون قیمت کیف نسبت به سال گذشته افزایش چندانی نداشت، است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اندر مشکلات خرید لوازم التحریر

اندر مشکلات خرید لوازم التحریر