مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 شهریور 1398 ساعت 13:332019-09-11حوادث

انجام عملیات بانکی شانه به شانه سارقین


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رییس پایگاه هشتم پلیس آگاهی گفت: در تاریخ اول مهرماه سال گذشته فردی با مراجعه به کلانتری 161 ابوذر اعلام داشت، - سرهنگ کارآگاه علی عزیزخانی رییس پایگاه هشتم پلیس آگاهی، از دستگیری باند زورگیری خبر داد که پس از مشاهده رمز عابربانک مالباختگان در پای دستگاه های خودپرداز، اقدام به زورگیری و سرقت کارت عابربانک و اموال با ارزش قربانیان می نمودند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رییس پایگاه هشتم پلیس آگاهی گفت: در تاریخ اول مهرماه سال گذشته فردی با مراجعه به کلانتری 161 ابوذر اعلام داشت، مرد جوانی با دردست داشتن چاقو به من حمله ور شد و با تهدید و ایجاد ضربات به پشت سرم کارت عابربانک، گواهینامه، کارت ملی و مبلغ 300 هزارتومان وجه نقد من را به سرقت برده اند، بعدا متوجه شدم سارقان با استفاده از عابربانک اقدام به خرید، به مبلغ 12 میلیون تومان نموده اند.

پرونده مقدماتی با موضوع سرقت زورگیری، به جهت رسیدگی تخصصی حسب دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ناحیه 34 تهران در اختیار کارآگاهان پایگاه هشتم قرار گرفت.

در گام نخست کارآگاهان به سراغ دوربین های مداربسته محل های خرید و استفاده از کارت عابربانک مسروقه رفتند، که مشخص شد سارقین با استفاده از کارت عابر بانک مسروقه اقدام به خرید یک دستگاه گوشی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام عملیات بانکی شانه به شانه سارقین

انجام عملیات بانکی شانه به شانه سارقین