مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1397 ساعت 15:162018-12-22سياسي

غلامی خبر داد تکمیل چرخه علم تا ثروت با برگزاری نمایشگاه تقاضا محور در هفته پژوهش


نایب رییس شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری گفت: نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی، تکمیل کننده زنجیره ارتباط صنعت و دانشگاه است.

- به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف، نایب رییس شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه ساخت و تولید ایرانی (تستا) گفت: اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی، و اقتصاد دانش بنیان در طی سالهای گذشته به عنوان شاه بیت کلام مقام معظم رهبری در اکثر دیدارهای ایشان با مسوولان نظام و اقشار مختلف مردم مورد تاکید قرار گرفته و به عنوان راهکار نجات اقتصاد کشور از سوی ایشان تبیین شده است.

وی ادامه داد: از این رو در سال حمایت از کالای ایرانی و به منظور شناخت و استفاده جامع از قابلیت ها و پتانسیل های فنی و تخصصی دانشگاهیان و صنعتگران داخل کشور در زمینه تامین و ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز کشور، نمایشگاه ساخت و تولید ایرانی (تستا) همزمان با هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار خواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه تستا اظهار داشت: نمایشگاه های معرفی نیازمندی ها و تقاضاهای فناورانه که در دنیا با عنوان نمایشگاه های معکوس(Reverse Expo) شناخته می شوند- برخلاف نمایشگاه های مرسوم که به عرضه م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غلامی خبر داد تکمیل چرخه علم تا ثروت با برگزاری نمایشگاه تقاضا محور در هفته پژوهش

غلامی خبر داد تکمیل چرخه علم تا ثروت با برگزاری نمایشگاه تقاضا محور در هفته پژوهش