مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1397 ساعت 12:052018-09-17اقتصادي

وضعیت بازار لوازم التحریر در صحافخانه همدان


هر ساله با نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس، تکاپوی مردم برای خرید لوازم التحریر بیشتر می شود اما امسال گرانی ناشی از شرایط نابسامان اقتصادی گریبانگیر این بازار شده است و مردم ضمن گلایه از وضعیت موجود، - خرید می کنند چرا که معتقدند چاره ای جز این کار ندارند.

در تحقیق میدانی و بررسی بازار لوازم التحریر شهر همدان، والدینی که برای خرید لوازم التحریر همراه فرزندانشان مراجعه کرده بودند، با اشاره به افزایش گرانی و قیمت سرسام آور لوازم التحریر در بازار همدان به خبرنگار ایسنا گفتند: هر ساله در نیمه شهریورماه و اوایل مهر افرادی سودجو و فرصت طلب برای ورود به بازار، حداکثر استفاده را برای جایگزینی جنس ایرانی به جای جنس خارجی می برند.

یکی دیگر از شهروندان همدانی در بازار صحافخانه همدان در رابطه با افزایش قیمت لوازم التحریر اظهار کرد: با وجود وضع گرانی بسیاری از خانواده ها توانایی خرید لوازم التحریر و لباس فرم و تهیه کیف و کفش مدرسه را همزمان برای چند فرزند محصل خود را ندارند.

یکی از فروشندگان لوازم التحریر در بازار صحافخانه همدان هم با بیان اینکه کالاهای ایرانی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند، به خبرنگار ایسنا گفت: فروشندگان برای جذب اعتماد مردم نسبت به کالای ایرانی مجبور به ضمانت اجناس خود هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت بازار لوازم التحریر در صحافخانه همدان

وضعیت بازار لوازم التحریر در صحافخانه همدان