مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 تیر 1397 ساعت 02:202018-06-23سياسي

رسانه ها به تنهایی نمی توانند امید تزریق کنند


یک مدرس روزنامه نگاری معتقد است که کارکرد رسانه ها متاثر از رفتارهای عمومی جامعه و رفتار مدیریت جامعه هستند؛ بنابراین رسانه ها به تنهایی نمی توانند مبشر موضوعی باشند که موجب تسلی بخشی به روحیه ناآرام و مأیوس جامعه شوند.

- فریدون صدیقی در گفت وگو با ایسنا درباره ی عملکرد رسانه ها در قبال پرهیز از گسترش ناامیدی اظهار کرد: رسانه ها برای جلوگیری از ناامیدی یا امیدوار کردن مردم طبیعی و بدیهی است که باید خبرها، رویدادها و گزارش هایی که خبر امیدوارکننده و آینده قابل اعتماد را ارائه می دهند، منتشر کنند.

این اتفاق زمانی رخ می دهد که این نوع رویدادها در جامعه پیش روی ما قرار بگیرد اما اگر اتفاقاتی که پیش می آید موجب نگرانی شود طبیعتا رسانه ها نمی توانند کاری انجام دهند به دلیل اینکه باید گزارشگر واقعیت هایی باشند که پیش روی ماست.

او ادامه داد: البته در کنار گزارش این نوع رویدادها که باعث نگرانی می شوند هم می توان نظر کارشناسی را همراه کرد که شاید به نقطه نظراتی رسید که باعث امیدواری خواننده و مخاطب پیام شود.

این مدرس ارتباطات درباره ی تاثیرپذیری رسانه ها از رفتار و مدیریت جامعه بیان کرد: واقعیت این است که کارکرد رسانه ها متاثر از رفتارهای عمومی جامعه و رفتار مدیریت جامعه است؛ بنابراین رسانه ها به تنهایی نمی توانند مبشر موضوعی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ها به تنهایی نمی توانند امید تزریق کنند

رسانه ها به تنهایی نمی توانند امید تزریق کنند