مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 اسفند 1396 ساعت 12:062018-03-17اقتصادي

وزیر صنعت: تحویل قطعات غیراستاندارد توسط خودروسازان در سال 97 ممنوع است/ با تخلفات برخورد می کنیم


هیچ خودروسازی در سال آینده حق تحویل گرفتن قطعات غیراستاندارد را ندارد.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد شریعتمداری در مراسم رونمایی ازکتاب گزارش عملکرد پایدار و مسئولیت اجتماعی ایران خودرو با اشاره به تشکیل آخرین جلسه شورای سیاست گذاری خودرو در سال جاری اظهار داشت: این جلسه صبح امروز در ایران خودرو تشکیل شد و در آن گزارشی از وضعیت و عملکرد صنعت خودرو ارایه و در مورد برخی مسایل این صنعت گفت و گوشد.

وی افزود: صنعت خودروسازی تا به امروز توانست با تولید یک میلیون و 600 هزار دستگاه خودرو حدود 98 درصد هدف تعیین شده برای سال جاری را محقق کند.

وی با بیان اینکه رشد کیفی 2.

5 درصدی خودروها نسبت به سال قبل راضی کننده نیست، گفت: قطعه سازان و خودروسازان در سال جدید باید به این موضوع توجه داشته باشند.

شریعتمداری تاکید کرد: در سال 97 هیچ خودروسازی حق تحویل قطعات غیراستاندارد را ندارد و تحویل این نوع قطعات برای خودروسازان ممنوع است و اگر این اتفاق بیفتد با آنها برخورد خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای نظارت بر این کار، یک شورا را در کنار سازمان استاندارد مسول خواهم کرد.

ادامه دارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر صنعت: تحویل قطعات غیراستاندارد توسط خودروسازان در سال 97 ممنوع است/ با تخلفات برخورد می کنیم

وزیر صنعت: تحویل قطعات غیراستاندارد توسط خودروسازان در سال 97 ممنوع است/ با تخلفات برخورد می کنیم