مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 بهمن 1396 ساعت 11:462018-01-22بين الملل

یادداشت/ مذهب تشیع و مشکلات موجود در نیجریه


خشونت های درونی ایجاد شده بر مسلمانان، مشکلات آشکار مقامات دولتی در مرور چالش های ناشی از جنبش اسلامی نیجریه و تمایل شیعیان و سلفی ها به استفاده از زبان تکفیر نشان می دهد که دو گروه موافق این اتفاقات نیستند.

- "، محمدرضا خطیبی والا(کارشناس مسئول توسعه روابط فرهنگی کشورهای جنوب شرق آفریقا): نیجریه با جمعیتی بالغ بر 180 میلیون نفر، پرجمعیت ترین کشور قاره آفریقا و از نظر وسعت چهارمین کشور بزرگ قاره آفریقا محسوب می شود.

این کشور با در اختیار داشتن سه عامل قدرت نظامی، ثروت و جمعیت در قاره آفریقا، به ویژه در منطقه غرب آفریقا از ویژگی خاصی برخوردار است و به مادر آفریقا مشهور است.

کشور نیجریه بیش از 60 درصد مردم آن مسلمان، 30 درصد مسیحی و 10 درصد بقیه هم پیروان باورهای آنیمیستی[4] هستند.

در نیجریه بیش از 250 قبیله وجود دارد که مهمترین آنها هائوسا (29 درصد)، یوربا (21 درصد) و ایبو (18 درصد) هستند.

بزرگترین آنها، هائوسا، با اکثریت مسلمان در شمال کشور زندگی می کنند.

نیجریه در تاریخ معاصر خود، به ویژه سال های‏ پس از استقلال، شاهد تحولات اجتماعی و فرهنگی فراوانی بوده است.

آشنایی جوانان‏ نیجریه با جریانات مذهبی دیگر کشورها، گرایش ‏های مذهبی آنان را متنوع ساخته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت/ مذهب تشیع و مشکلات موجود در نیجریه

یادداشت/ مذهب تشیع و مشکلات موجود در نیجریه