مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 دی 1396 ساعت 10:402018-01-10سياسي

بحث تغییر نام آموزش و پرورش انحراف از مسائل اصلی است


نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش مسائل و مشکلات بسیاری دارد، گفت: طرح مسئله تغییر نام آموزش و پرورش انحراف از مسائل اصلی است.

- داود محمدی در گفت وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش با مسائل و مشکلاتی در بخش های مختلف به ویژه مسائل اقتصادی مواجه است و آنچه مطرح شده با تامل نبوده است.

وی افزود: در حال حاضر که مجلس در حال بررسی بودجه و اعتبارات است و مشکلات و نگرانی های جدی درحوزه آموزش و پرورش وجود دارد، باید به مسائل بنیادی پرداخت و احکام لازم سند تحول بنیادین را در دستور کار قرار داد.

اینکه آموزش و پرورش در این زمینه چه اقداماتی را انجام داده است.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین بیان کرد: به نظر می رسد آموزش و پرورش باید به طور جدی به مسائل دانشگاه فرهنگیان، حق التدریسی ها و سایر نیروهایی که در این وزارتخانه مشغول به کار هستند، بپردازد و ضرورتی ندارد که در این شرایط تغییر نام آن مطرح شود.

این نماینده مجلس در پایان اظهار کرد: مسائلی که در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد در قالب سند تحول بنیادین باید برطرف شود.

لذا ضرورتی برای تغییر نام وجود ندارد و در کلمه آموزش و پرورش مسائل بسیاری نهفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بحث تغییر نام آموزش و پرورش انحراف از مسائل اصلی است

بحث تغییر نام آموزش و پرورش انحراف از مسائل اصلی است