مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 شهریور 1396 ساعت 09:162017-09-20پزشكي

رییس همایش بیماری های کودکان عنوان کرد افزایش وزن کودکان ایرانی/ والدین از اصرار به زیاد غذا خوردن کودکان خودداری کنند


رییس بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان، با اشاره به افزایش وزن کودکان ایرانی، گفت: نباید اصرار کنیم بچه ها غذای بیشتر بخورند.

- افزایش وزن کودکان ایرانی/ والدین از اصرار به زیاد غذا خوردن کودکان خودداری کنند رییس بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان، با اشاره به افزایش وزن کودکان ایرانی، گفت: نباید اصرار کنیم بچه ها غذای بیشتر بخورند.

به گزارش گروه بهداشت و درمان "، علی ربانی در آستانه برگزاری همایش بیماری های کودکان، اظهارداشت: یکی از معضلاتی که در طب کودکان و افراد زیر بلوغ با آن روبرو هستیم افزایش وزن کودکان است که باعث آسیب سلامت آنها می شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: متاسفانه فرهنگ آپارتمان نشینی، فرهنگ بد غذایی و استفاده بیش از حد از فست فودها و غذاهای پرکالری، باعث افزایش بافت چربی در بدن می شود که منجر به چاقی می گردد.

وی ادامه داد: چاقی در یک طیف متفاوتی به ارگان های بدن آسیب می زند و این یک هشدار جدی است که سلامت جامعه را تهدید می کند.

ربانی اظهار داشت: به طور متوسط در دوران کودکی بعد از دوسالگی، هر سال حدود 2 کیلوگرم باید وزن اضافه شود و هرچه بیشتر از این باشد یعنی به سمت چاقی سوق پیدا می کنیم و در دوران بلوغ این افزایش وزن بیشتر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس همایش بیماری های کودکان عنوان کرد افزایش وزن کودکان ایرانی/ والدین از اصرار به زیاد غذا خوردن کودکان خودداری کنند

رییس همایش بیماری های کودکان عنوان کرد افزایش وزن کودکان ایرانی/ والدین از اصرار به زیاد غذا خوردن کودکان خودداری کنند