مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 شهریور 1396 ساعت 10:302017-09-01سياسي

در این روز با خود عهد کنیم هواهای نفسانی را قربانی کنیم


«آن کسی که به قربانگاه می رود و گوسفندی را ذبح می کند، در حقیقت با حرکتی نمادین عزم از میان بردن هوس ها و وابستگی هایش را دارد و آماده ایثار و فداکاری می شود.

- آن کسی که به قربانگاه می رود و گوسفندی را ذبح می کند، در حقیقت با حرکتی نمادین عزم از میان بردن هوس ها و وابستگی هایش را دارد و آماده ایثار و فداکاری می شود.

این عمل را از آن جهت که عبادت و وسیله تقرّب به خداست، قربان می گویند.

به گزارش ایسنا، نماز عید سعید قربان صبح امروز شنبه(دهم شهریور ماه) باحضور پرشور مردم و مقامات لشکری وکشوری از جمله سید عباس صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی، حجت الاسلام والمسلمین تقوی رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، محسن هاشمی رییس شورای شهر، تنی چند از نمایندگان مجلس ، اعضای شورای شهر و .

در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

از همان ساعت های آغازین درب های مصلی به روی مردم باز بود و نمازگزاران پس از طی مسیر خود را به جایگاه های تعیین شده برای اقامه نماز رساندند تا بار دیگر ندای اللهم اهل الکبریاء و العظمه و اهل الجود و الجبروت.

در مصلی طنین انداز شود.

این نماز همزمان در سراسر ایران و کشورهای جهان اسلام برگزار شد.

آیت الله امامی کاشانی در این مراسم در بخشی از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و با بیان اینکه فلسفه حج بیداری جه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در این روز با خود عهد کنیم هواهای نفسانی را قربانی کنیم

در این روز با خود عهد کنیم هواهای نفسانی را قربانی کنیم