مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 مرداد 1396 ساعت 11:052017-08-13اقتصادي

پیگیری ایسنا نتیجه داد؛ پراید بازنشسته می شود


اوایل سال گذشته بود که ایسنا برای اولین بار مطرح کرد که براساس آیین نامه مصوب وزارت صنایع و معادن وقت، ادامه تولید دو خودروی پراید و پژو 405 از ابتدای سال 1395 ممنوع بوده و تولید این خودروها باید متوقف شود.

- آیین نامه "ارتقای کیفیت خودروهای سبک، قطعات و مجموعه های مرتبط" در 24 خرداد ماه 1389 به تصویب شورای سیاست گذاری خودرو در وزارت صنایع و معادن وقت رسیده و 30 خرداد ماه همان سال از سوی این وزارتخانه به خودروسازان ابلاغ شد.

در این آیین نامه در بخش مربوط به "توسعه و تولید محصولات جدید" تصریح شده که از ابتدای سال 1395، تولید خودروهای سواری با برند داخلی که بیش از 10 سال از زمان آغاز تولید آنها می گذرد و همچنین تولید خودروهای سواری با برند خارجی که بیش از هفت سال از زمان اولین عرضه آنها می گذرد، باید متوقف شود.

براساس ارزیابی و تحلیل همین آیین نامه بود که مرداد ماه سال گذشته ایسنا گزارشی با عنوان "ادامه تولید پژو 405 و پراید غیر قانونی است"، منتشر کرد و طی آن به دو شرکت ایران خودرو و سایپا متذکر شد که طبق قانون باید تولید این دو خودرو را متوقف کنند.

" انتشار این گزارش باعث شد دیگر رسانه ها نیز به این موضوع پرداخته و در مواجهه با مدیران عامل دو شرکت خودروسازی و مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، زمان توقف تولید این دو خودرو را ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری ایسنا نتیجه داد؛ پراید بازنشسته می شود

پیگیری ایسنا نتیجه داد؛ پراید بازنشسته می شود