مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 تیر 1396 ساعت 09:212017-06-25سياسي

یقه کشی برای کابینه دوازدهم


در حال حاضر اما راند دوم و پایانی روحانی به محلی برای زدو بندهای جریان ها و شخصیت های سیاسی برای فرستادن نیروهای خود در کابینه دوم تبدیل شده است.

- اینبار اصلاح طلبان بسیار جدی تر مطالبه سهم بیشتری از دولت دارند و حتی این مطالبه از سوی رییس شورای سیاستگذاری به صراحت اعلام شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، نزدیک به چند هفته دیگر مردان کابینه دوازدهم برای گرفتن رای اعتماد از مجلس دهم مشخص خواهد شد ولی در این سوی ماجراها لابی ها در پاستور برای تحمیل نیروهای تازه نفس تر افزایش یافته است.

دولت یازدهم حسن روحانی هرچند سعی کرد چهره هایی را که منتسب به فتنه 88 بودند را به مجلس نهم معرفی کند ولی این افراد هرگز نتوانستند از سد مجلس برای رای اعتماد عبور کنند.

همین عامل باعث شد تا روحانی با کشمکش کمتری کابینه خود را بچیند.

چراکه عامل مجلس نهم تبدیل به بهانه ای برای دولت شد تا گروه هایی مانند اصلاح طلبان را برای چانه زنی بر سر گزینه های خود قانع سازد و امیدی به سهم خواهی بیشتر از چند وزیر نداشته باشند.

حتی محمدرضا عارف که با از خودگذشتگی در انتخابات 92 راه را برای رسیدن روحانی به پاستور هموار ساخته بود، علی رغم وعده معاون اولی راهی به کابینه نیافت تا دولت یازدهم با گزینه هایی بیشتر از حزب اعتدال و توسعه، کازگران و سهمی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یقه کشی برای کابینه دوازدهم

یقه کشی برای کابینه دوازدهم