مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 اسفند 1395 ساعت 19:552017-02-21سياسي

دیدار آخوندی با دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی اروپا در ژنو


وزیر راه و شهرسازی در حاشیه اجلاس وزرای حمل ونقل کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای اروپا، با آقای کریستین فریس باخ دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی سازمان ملل برای اروپا بازدید و در مورد موضوع مهم حمل ونقل در ایران مذاکره کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما" به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عباس آخوندی آخوندی دراین دیدار با اعلام اینکه ایران به 10 کنوانسیون حمل ونقل که unECE دبیرخانه آنها را هماهنگ می کند، پیوسته است، تصریح کرد: اقدامات ایران پس از الحاق به این کنوانسیون اهمیت بسیار زیادی داشته و قابل توجه بوده است.

وی با تشریح اقدامات ایران در ارتباطات و اتصالات حمل و نقل به کنوانسیون های هماهنگ سازی، وسایل حمل ونقل و آمادگی کمک های فنی به ایران پرداخت و ضمن اعلام خوشوقتی ایران از الحاق به کنوانسیون تیرالکترونیک گفت این امر اهمیت پیشرو بودن ایران را نشان می دهد.

اخوندی همچنین در ضمن گفت اجرای کنوانسیون تیرالکترونیک در راستای شفاف سازی حمل ونقل و مسائل مربوط به آن بوده است و در نهایت موجب شده تا نهاد ECE آمادگی هرگونه همکاری با ایران را داشته باشد.

این در حالی است که وزارت خانه راه و شهرسازی، مجموعه ای بزرگ و با وظایف و ماموریت های بسیار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیدار آخوندی با دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی اروپا در ژنو

دیدار آخوندی با دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی اروپا در ژنو