مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 اسفند 1395 ساعت 20:062017-02-20بين الملل

غرب درخاورمیانه جنگ صلیبی نو راه انداخته است


نماینده اسقف اعظم و رییس هیات اندیشمندان یونانی گفت: خشونت و تروریسم کنونی خاورمیانه حاصل جنگ صلیبی نوینی است که قدرت های غربی پس از حادثه مرکز تجارت جهانی نیویورک در منطقه به راه انداختند.

- به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از سالن کنفرانس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، متروپل آنتی موس ایگناتیوس دوشنبه در ششمین دور نشست دینی مرکز بین المللی گفت و گوی ادیان اظهار کرد: بنیادگرایی مذهبی جهان را فراگرفته است هر روز شاهد ارتکاب جنایاتی به نام خداوند و مذهب هستیم که برخی رسانه ها سعی دارند این خشونت و افراطی گری مذهبی را مشروع سازی کرده و آنرا جنگ عادلانه قلمداد کنند.

ایگناتیوس ادامه داد: نیاز فوری جهان یافتن مدل های جدید همزیستی مسالمت آمیز میان جوامع مذهبی و تحمل و اتحاد برای فایق آمدن بر تعصب ، عدم تحمل و وارد شدن به چرخه های بیهوده خشونت و انتقام است.

وی ادامه داد: امروزه نمی توان از فرهنگ به صورتی مجزا از مذهب و از گفت وگوی فرهنگ ها ، بدون گفت وگوی مذاهب صحبت کنیم و نیاز به توسعه گفت وگوی جهان میان سنت های مذهبی امری حیاتی است.

نماینده اسقف اعظم یونان تصریح کرد: کلیسای ارتودوکس یونان در انتشار مقالات ، برگزاری نمایشگاه ها و سمینارها با برادران مسلمان پیشگام بوده و چالش های دوران معاصر را با درک احترام به تفاوت ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غرب درخاورمیانه جنگ صلیبی نو راه انداخته است

غرب درخاورمیانه جنگ صلیبی نو راه انداخته است