مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 بهمن 1395 ساعت 13:302017-01-27پزشكي

افزایش 400 درصدی اهداعضو در کاشان


رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کاشان گفت: آن چه که امروز از آن رنج می بریم عدم آگاهی مردم از مرگ مغزی و کما است و زمانی که تیم های متخصص مرگ مغزی را مسجل می دانند امکان برگشت بیمار دیگر وجود ندارد.

- به گزارش ایسنا، محمدحسین اعرابی شامگاه گذشته در جشن نفس برای بزرگداشت اهدای عضو که در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، اظهار کرد: دو سال گذشته سال های خوبی در اهدای عضو نبود و با وجود افزایش مرگ مغزی اهدا عضو کاهش یافت به گونه ای که در سال 93 سه مورد و در سال 94 تنها دو مورد اهداعضو انجام شد.

اعرابی افزود: در 9 ماهه امسال پنج مورد اهدا عضو انجام شده است که نسبت به سال گذشته 400 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در کشور 25 هزار نفر بیمار و نیازمند عضو پیوندی وجود دارد و این آمار روز به روز افزایش می یاب، افزود: روزانه بین 7 تا 10 نفر به دلیل عدم پیوند عضو جان خود را از دست می دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه باید با مشارکت مردم و استفاده از رسانه ها برای اهدای عضو از افراد مرگ مغزی فرهنگ سازی کنیم، گفت: آن چه که امروز از آن رنج می بریم عدم آگاهی مردم از مرگ مغزی و کما است و زمانی که تیم های متخصص مرگ مغزی را مسجل می دانند امکان برگشت بیمار دیگر وجود ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 400 درصدی اهداعضو در کاشان

افزایش 400 درصدی اهداعضو در کاشان