مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 فروردین 1395 ساعت 08:262016-04-16سياسي

با موافقت نمایندگان به صورت قیام و قعود نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از قانون یارانه ها به کمیسیون تلفیق بازگشت


نمایندگان مجلس با بازگشت نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به کمیسیون تلفیق به صورت قیام و قعود موافقت کردند.

- نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از قانون یارانه ها به کمیسیون تلفیق بازگشت نمایندگان مجلس با بازگشت نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به کمیسیون تلفیق به صورت قیام و قعود موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس"، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (شنبه) پارلمان رسیدگی به جزییات لایحه بودجه سال 1395 کل کشور را ادامه دادند و بخش هزینه ای تبصره 14 مربوط به هدفمندی یارانه ها را پس از بحث و بررسی، به دلیل وجود برخی ابهامات و با پیشنهاد رییس مجلس برای بررسی بیشتر کمیسیون تلفیق بازگشت.

رأی گیری درباره این پیشنهاد رییس مجلس به دلیل خرابی دستگاه های اخذ رأی الکترونیکی در صحن علنی، با قیام و قعود وکلای ملت انجام شد.

در بخش هزینه ای تبصره 14 آمده بود: در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها مصوب 15 دی 88 به دولت اجازه داده شد در سال 1395 منابع مالی حاصل از اصلاح قیمت کالاها و خدمات موضوع قانون مذکور تا مبلغ 480 هزار میلیارد (480.

000.

000.

000.

000) ریال و ردیف های یارانه ای این قانون با استفاده از انواع روش های پرداخت نقدی و غیرنقدی به خانوارهای هدف و نیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با موافقت نمایندگان به صورت قیام و قعود نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از قانون یارانه ها به کمیسیون تلفیق بازگشت

با موافقت نمایندگان به صورت قیام و قعود نحوه هزینه کرد درآمدهای حاصل از قانون یارانه ها به کمیسیون تلفیق بازگشت