مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 بهمن 1394 ساعت 13:052016-02-06بين الملل

رییس ائتلاف مخالفان سوریه: دخالت نظامی در سوریه واجب شده است


رییس ائتلاف مخالفان سوریه با اشاره به پیشروی های ارتش سوریه در شمال و جنوب این کشور علیه مخالفان، تاکید کرد، مشارکت کشورهای عربی در درگیری های سوریه به یک مساله سرنوشت ساز و ضروری تبدیل شده است.

- به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) خالد خوجه، رییس ائتلاف مخالفان سوریه در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط تاکید کرد: دخالت کشورهای دوست به ویژه کشورهای عربی برای حمایت از مخالفان سوریه و ارتش آزاد از زمانی که درگیری های مستقیم میان ارتش آزاد و شبه نظامیان شیعه از یک سو و داعش از سوی دیگر آغاز شده ضروری بوده است اما پس از دخالت روسیه در سوریه این مساله یک امر سرنوشت ساز است.

خوجه اظهار داشت: تغییر معادله با افزایش حمایت های ویژه از مخالفان به ویژه ارسال سلاح های ضد هواپیما و یا از راه ورود مستقیم کشورهای عضو ائتلاف از جمله عربستان و ترکیه و همکاری با ارتش آزاد ممکن است، مانند آنچه در عراق با حمایت آمریکا ممکن شد.

اما تعجب می کنم آمریکایی ها چگونه برای تشکیل ائتلاف خاص خود با گروهی که حزب اتحاد دموکرات کردهای سوریه بر آن سیطره دارد و به دنبال تقسیم سوریه است، همپیمان شدند؟ رییس ائتلاف مخالفان سوریه تاکید کرد که دخالت زمینی برای توقف مهاجرت اجباری ساکنان حلب و ممانعت از ترسیم منطقه براساس جغرافیای جمعیتی (مانند آنچ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس ائتلاف مخالفان سوریه: دخالت نظامی در سوریه واجب شده است

رییس ائتلاف مخالفان سوریه: دخالت نظامی در سوریه واجب شده است