مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 دی 1394 ساعت 11:312016-01-09سياسي

رییس بنیاد فرهنگی اجتماعی زنان در گفت وگو با فارس: معاونت امور زنان به جای سیاسی کاری برای اجرای مطالبات مهم زنان تلاش کند


رییس بنیاد فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده گفت: زنان متعهد انقلابی ایران، پیوسته از معاونت امور زنان می خواهند به جای پرداختن به مسائل فرعی و سیاسی کاری برای اجرای مصوبات مربوط به زنان و خانواده تلاش کنند.

- زهرا عباسی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه "، با اشاره به انتخابات های پیش رو و اعلام کاندیداتوری زنان برای حضور در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور زنان داوطلب مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نشانه آزادی و مشارکت مردم در عرصه سیاسی و اقتدار نظام اسلامی و علاقه و اعتقاد مردم به نظام و قانون اساسی و اصل ولایت فقیه است.

وی ادامه داد: البته نهادهای اجرایی و نظارتی کشور باید چند نکته را مورد توجه قرار دهند، از جمله شایسته سالاری دینی و شاخص های متناسب با آن که جزو حقوق مردم است، بنابراین فرمایشات مقام معظم رهبری باید دستورالعمل شورای محترم نگهبان، وزارت کشور و داوطلبان نمایندگی باشد.

این کارشناس امور زنان تصریح کرد: فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درمورد تشکیل تمدن نوین اسلامی، بیانگر این مسئله است که تمام توطئه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، به لطف خداوند، کشتی انقلاب اسلامی هم چنان با عزت و اقتدار و با سرعت به پیش می رود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس بنیاد فرهنگی اجتماعی زنان در گفت وگو با فارس: معاونت امور زنان به جای سیاسی کاری برای اجرای مطالبات مهم زنان تلاش کند

رییس بنیاد فرهنگی اجتماعی زنان در گفت وگو با فارس: معاونت امور زنان به جای سیاسی کاری برای اجرای مطالبات مهم زنان تلاش کند