مطالب مرتبط:
تعیین گزاره های راهبردی برای تحول تامین مسکن کم درآمد ها
عرضه گازوییل در بورس برای تامین مالی نوسازی ناوگان فرسوده
اعلام جزییات طرح جدید هیات دولت برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | خبر مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی
ذخایر ارز و طلای کشور در شرایط مطمئنی است/ تمهیدات ویژه برای تامین مالی ارزی
راهکار دولت برای واردات و صادرات فارغ از مکانیسم ماشه | ویدئو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 مهر 1404 ساعت 23:102025-09-23سياسي

سه راهکار دولت برای تامین مالی مسکن کم درآمد ها


معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دولت چهاردهم تامین مسکن محرومان و کم درآمد ها را جزو اولویت های اصلی خود قرار داده است از ارائه سه راهکار برای تامین مالی این مساکن خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،حبیب الله طاهرخانی در جلسه شورای مسکن شهرستان مراغه با اشاره به اینکه اقشار کم درآمد توان مالی برای تهیه مسکن ندارند و ساخت مسکن نیز جز با تزریق منابع مالی ممکن نیست گفت: بر همین اساس با دستور رییس جمهور و بررسی جوانب امر در وزارت راه و شهرسازی سه طرح در این خصوص آماده شده است که امیدواریم با اجرایی شدن آنها تامین مسکن کم درآمد ها سرعت بیشتری به خود بگیرد.

  وی تامین مالی از طریق تهاتر مستغلات، اختصاص 60 هزار میلیارد ریال از طرف سازمان برنامه و بودجه و اختصاص پنج درصد از فروش سایر واحد های مسکونی و واریز مبالغ آن به صندوق خاص را سه طرح دولت و وزارت راه و شهرسازی برای تامین منابع مالی مسکن محرومان عنوان کرد.

  طاهرخانی یادآور شد: خط اعتباری 60 هزار میلیارد ریالی از سوی وزارت راه و شهرسازی به صورت نقد قابلیت تزریق به پروژه های مسکن محرومان را دارد و 2 طرح مورد نظر نیز با ارائه گزارش های عملکردی استان ها و شهرستان ها تلاش خواهد شد در سریع ترین زمان به این پروژه ها تخصیص داده شود.


برچسب ها: تامین مالی - مسکن - تامین - راه و شهرسازی - مالی - درآمد - سازمان برنامه و بودجه
آخرین اخبار سرویس:

سه راهکار دولت برای تامین مالی مسکن کم درآمد ها

سه راهکار دولت برای تامین مالی مسکن کم درآمد ها