مطالب مرتبط:
وزیر اطلاعات: تصور حل مشکلات کشور با غنی سازی صفر، ساده انگاری است/ دشمنان در پی این هستند که امروز با فعالیت های هسته ای ایران و در آینده با فعالیت های جوانان مستعد ایرانی در حوزه هوش مصنوعی و سایر پیشرفت های کشور مقابله کنند
حجت الاسلام خطیب: تصور حل مشکلات کشور با غنی سازی صفر، ساده انگاری است
وزیر اطلاعات: تصور حل مشکلات کشور با غنی سازی صفر، ساده انگاری است
وزیر اطلاعات: تصور حل مشکلات کشور با غنی سازی صفر، ساده انگاری است
وزیر اطلاعات: بعضی ها فکر می کنند اگر غنی سازی را صفر کنیم و موضوعات کشور را با آمریکا برطرف کنیم دیگر مشکلات حل می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 مهر 1404 ساعت 15:102025-09-26سياسي

غنی سازی یکی از ارکان پیشرفت کشور است


غنی سازی یکی از ارکان پیشرفت کشور در عرصه های مختلف است و باید با تکیه بر دانشمندان داخلی حفظ شود.

- امام جمعه باروق گفت: غنی سازی یکی از ارکان پیشرفت کشور در عرصه های مختلف است و باید با تکیه بر دانشمندان داخلی حفظ شود.

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت الاسلام و المسلمین کبیری، امام جمعه باروق، در خطبه های نماز جمعه این هفته بر ضرورت حفاظت از بیت المال تأکید کرد و گفت: اموال عمومی متعلق به همه مردم است و هیچ کس حق استفاده شخصی از آن را ندارد.

امام جمعه باروق در خطبه های نماز جمعه این هفته با بیان اینکه حفاظت از بیت المال یکی از مظاهر اصلی تقواست اظهار داشت: مسئولان باید امانت دار اموال عمومی باشند، چرا که بیت المال به همه مردم تعلق دارد و استفاده شخصی از آن خیانت محسوب می شود.

وی با اشاره به سیره امیرالمؤمنین علی (ع) گفت: حضرت علی (ع) در برخورد با بیت المال نهایت حساسیت را داشتند و حتی اجازه ندادند برادرشان عقیل از اموال عمومی بهره مند شود، در حالی که از مال شخصی خود به او کمک می کردند.

حجت الاسلام کبیری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع برجام وبرخی ادعا های مسئولان وقت اشاره کرد و افزود: در آن زمان گفته می شد مکانیزم ماشه در برجام وجود ندارد، اما امروز خلاف آن آشکار شده است.


برچسب ها: بیت المال - خطبه های نماز جمعه - پیشرفت کشور - امام جمعه - غنی سازی - یکی از - اموال عمومی
آخرین اخبار سرویس:

غنی سازی یکی از ارکان پیشرفت کشور است

غنی سازی یکی از ارکان پیشرفت کشور است