مطالب مرتبط:
تصاویر/ جلسه کارگروه دستگاه های اجرایی استان مازندران
تغییر ساعت کار دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان
دستگاه های اجرایی موظف به تعیین تکلیف فوری املاک و اراضی خود هستند
سیل عظیم کالاهای اساسی وارد ایران می شود+ جزییات
سیل عظیم کالاهای اساسی وارد ایران می شود+ جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 مهر 1404 ساعت 12:552025-09-24اقتصادي

لزوم هم افزایی دستگاه های اجرایی برای تامین و توزیع کالاهای اساسی


معاون وزیر صمت بر لزوم هم افزایی دستگاه ها برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی در کشور تاکید کرد.

- ارومیه - معاون وزیر صمت بر لزوم هم افزایی دستگاه ها برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی در کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سیدداود موسوی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با استاندار آذربایجان غربی، اظهار کرد: در صورتی که تولید و تأمین مایحتاج عمومی با همکاری جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مرتبط انجام گیرد، توزیع نیز به شکل مطلوب و منظم صورت خواهد گرفت و مردم نگرانی از نظر دسترسی به کالا نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه قیمت کالا باید متناسب با سطح درآمد مردم تنظیم شده و کارگروه های تنظیم بازار به صورت مستمر این روند را رصد و مدیریت کنند، افزود: حمایت از تولیدکنندگان، اصناف و فعالان اقتصادی از رویکردهای اصلی دولت چهاردهم می باشد.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت های ویژه استان در حوزه تجارت مرزی، گفت: رونق مرزها و بازارچه های مرزی نه تنها عاملی برای رشد اقتصادی استان، بلکه پشتوانه ای مهم برای تأمین کالاهای اساسی کشور بوده و امروز 6 مرز فعال در آذربایجان غربی وجود دارد که باید بیش از پیش پویا شده و جریان اقتصادی در آنها به صورت مستمر برقرار باشد.


برچسب ها: توزیع کالاهای اساسی - هم افزایی دستگاه ها - استاندار آذربایجان غربی - کالاهای اساسی - آذربایجان غربی - معاون وزیر صمت - هم افزایی
آخرین اخبار سرویس:

لزوم هم افزایی دستگاه های اجرایی برای تامین و توزیع کالاهای اساسی

لزوم هم افزایی دستگاه های اجرایی برای تامین و توزیع کالاهای اساسی