مطالب مرتبط:
هم اندیشی ارتقای امنیت و آرامش و کیفیت ساخت و ساز ساختمان در گرگان
افتتاح و کلنگ زنی 220 پروژه عمرانی و سرمایه گذاری در مناطق آزاد کشور
افتتاح و کلنگ زنی 220 پروژه عمرانی و سرمایه گذاری در مناطق آزاد کشور
انسجام ستادی و استانی سرمایه ای برای ارتقای اعتماد بازنشستگان است
انسجام ستادی و استانی سرمایه ای برای ارتقای اعتماد بازنشستگان است رسانه7 | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 شهریور 1404 ساعت 12:252025-08-27اقتصادي

سرمایه گذاری در مناطق مرزی زمینه ساز ارتقای امنیت است


معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: سرمایه گذاری در مناطق مرزی علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی پایدار، به ارتقای امنیت و تقویت همکاری های اقتصادی و اجتماعی در این مناطق کمک خواهد کرد.

- سرمایه گذاری در مناطق مرزی زمینه ساز ارتقای امنیت است معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: سرمایه گذاری در مناطق مرزی علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی پایدار، به ارتقای امنیت و تقویت همکاری های اقتصادی و اجتماعی در این مناطق کمک خواهد کرد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛    عبدالکریم حسین زاده   افزود: تولیدکنندگانی که سرمایه خود را برای ایجاد اشتغال و رونق تولید به کار می گیرند، شایسته حمایت هستند و دولت چهاردهم این موضوع را از مهم ترین اولویت های خود قرار داده است.

 وی همچنین با اشاره به نقش مرز ها در توسعه ملی، خاطرنشان کرد: مناطق مرزی ظرفیت های فراوانی در حوزه تولید، بازرگانی و صادرات دارند و بهره گیری درست از این فرصت ها، علاوه بر رونق اقتصادی، به افزایش ضریب امنیت اجتماعی نیز منجر می شود.

 معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: ایجاد شهرک های صنعتی و تولیدی مشترک در این مناطق از برنامه های اصلی دولت است که در حال برنامه ریزی و پیگیری قرار دارد.


برچسب ها: سرمایه گذاری - مناطق - مناطق مرزی - سرمایه - معاون رییس جمهور - مناطق محروم کشور - توسعه روستایی
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری در مناطق مرزی زمینه ساز ارتقای امنیت است

سرمایه گذاری در مناطق مرزی زمینه ساز ارتقای امنیت است