مطالب مرتبط:
معاون وزیر اقتصاد: ماجرای لو رفتن اطلاعات 400 صرافی ایرانی از مسیر همکاری با FATF کذب محض است
تکذیب ماجرای «لو رفتن اطلاعات صرافی ها» از مسیر FATF
معاون وزیر صمت: نیروی انسانی کارآمد مسیر رشد اقتصادی را هموار می کند
معاون وزیر خارجه از دیپلماسی فعال ایران در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای گفت
معاون رییس جمهور: ایمن سازی مسیر یوزپلنگ ایرانی در دستور کار جدی قرار دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 شهریور 1404 ساعت 10:302025-09-03سياسي

معاون وزیر اقتصاد: ماجرای لو رفتن اطلاعات 400 صرافی ایرانی از مسیر همکاری با FATF کذب محض است


به گفته معاون وزیر اقتصاد، از این رو، اگرچه یک کشور می تواند با FATF همکاری نکند و هزینه های اقتصادی آن را بپردازد اما در قبال آژانس چنین آزادی عملی ندارد و قیاس این دو نهاد از اساس مع الفارق است.

- به گفته معاون وزیر اقتصاد، از این رو، اگرچه یک کشور می تواند با FATF همکاری نکند و هزینه های اقتصادی آن را بپردازد اما در قبال آژانس چنین آزادی عملی ندارد و قیاس این دو نهاد از اساس مع الفارق است.

دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم در ارتباط با تفاوت اجرای NPT و FATF توضیحاتی داد و ماجرای لو رفتن اطلاعات 400 صرافی ایرانی از مسیر همکاری با FATF را کذب محض عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، هادی خانی - معاون وزیر اقتصاد - در پاسخ به افرادی که تجربه همکاری کشور با آژانس بین المللی انرژی اتمی و بدعهدی کشورها در ارتباط با اجرای NPT را بهانه ای برای عدم همکاری و تعامل با FATF قرار می دهند، اظهار کرد: بارها به مخالفان عادی سازی پرونده کشور با FATF تأکید کردیم در عوض کوچه به کوچه شدن، نگرانی های خودشان را درباره استانداردها و توصیه های این نهاد، مستند کنید و پاسخ بگیرید چراکه FATF و آژانس بین المللی انرژی اتمی، جدا از ساختار و اهداف مجزا، در سطح الزام آوری و پیامدهای عدم همکاری نیز تفاوت بنیادین دارند.


برچسب ها: معاون وزیر اقتصاد - وزیر اقتصاد - معاون وزیر - اقتصاد - همکاری - آژانس بین المللی انرژی اتمی - آژانس بین المللی انرژی
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر اقتصاد: ماجرای لو رفتن اطلاعات 400 صرافی ایرانی از مسیر همکاری با FATF کذب محض است

معاون وزیر اقتصاد: ماجرای لو رفتن اطلاعات 400 صرافی ایرانی از مسیر همکاری با FATF کذب محض است