مطالب مرتبط:
شهادت پاسدار مدافع وطن در شهرضا پس از تحمل جراحات جنگ 12 روزه
روایت روزنامه اصولگرا از دستاوردهای جنگ 12 روزه؛ از نقشه قتل محسن چاووشی و شجریان توسط ساواکیان تا فرستادن قلب برای نتانیاهو!
انسجام ملی، رمز شکست دشمنان در جنگ 12 روزه
فرماندهان می گویند آمادگی ها فراتر از جنگ 12 روزه است | دست بلند ایران مقابل هر گونه ماجراجویی
روایت روزنامه اصولگرا از دستاورد های جنگ 12 روزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 شهریور 1404 ساعت 18:252025-09-06سياسي

شهادت مدافع وطن پس از تحمل جراحات جنگ 12 روزه


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا گفت: پاسدار «محمد ثقفی» که در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه به خاک ایران مجروح و به کما رفته بود، - به گزارش تابناک، سرهنگ علی اصغر قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهید ثقفی از نیروهای فعال بسیج شهرضا بود که در جریان درگیری ها و تجاوزات اخیر دشمنان صهیونیستی به شدت مجروح شد و پس از تحمل روزهای سخت در وضعیت کما، شب گذشته به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت نائل آمد.

وی افزود: ایثار و فداکاری این شهید عزیز برگ زرینی در تاریخ مقاومت مردم شهرستان شهرضا و استان اصفهان است و بدون شک یاد و نام او الهام بخش نسل های آینده خواهد بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا با اشاره به اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید بزودی اطلاع رسانی خواهد شد، تاکید کرد: مردم شهیدپرور شهرستان بار دیگر با حضور گسترده خود نشان خواهند داد که قدردان رشادت ها و خون پاک شهیدان هستند.

قاسمی خاطرنشان کرد: خون شهید ثقفی همچون خون دیگر شهیدان انقلاب و مدافعان وطن، ضامن بقا و استمرار مقاومت در برابر دشمنان خواهد بود.


برچسب ها: ناحیه مقاومت - مقاومت بسیج - شهرضا - شهید - مقاومت - صهیونیستی - مراسم تشییع پیکر
آخرین اخبار سرویس:

شهادت مدافع وطن پس از تحمل جراحات جنگ 12 روزه

شهادت مدافع وطن پس از تحمل جراحات جنگ 12 روزه