مطالب مرتبط:
واگذاری آنالیزهای معدنی؛ گامی در تحول خدمات آزمایشگاهی و رونق بخش خصوصی
رییس کمیسیون فاوا اتاق ایران: جعل نام جیتکس اعتبار بخش خصوصی را خدشه دار می کند
پیشنهاد بخش خصوصی برای کنترل قیمت گوشت
عرضه بلوکی پرسپولیس؛ آزمون اقبال بخش خصوصی به خصوصی سازی فوتبال
ویدئو| محقق ایرانی جنین آزمایشگاهی ساخت !
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 09:552025-09-16اقتصادي

واگذاری آنالیز های معدنی؛ گامی در تحول خدمات آزمایشگاهی و رونق بخش خصوصی


در راستای تحقق اهداف کلان سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و اجرای طرح های تحولی، آزمایشگاه های آنالیز مواد معدنی این سازمان بخشی از خدمات آنالیز نمونه های اکتشافی را به بخش خصوصی واگذار می کند.

- در راستای تحقق اهداف کلان سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و اجرای طرح های تحولی، آزمایشگاه های آنالیز مواد معدنی این سازمان بخشی از خدمات آنالیز نمونه های اکتشافی را به بخش خصوصی واگذار می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرکل دفتر امور آزمایشگاه های این سازمان گفت: آنالیز نمونه های حاصل از طرح های اکتشافی در قالب 28 بسته آنالیز با برآوردی در حدود 100 هزار نمونه، طی برگزاری مناقصه به شرکت های خصوصی سپرده خواهد شد.

سهیلا نیلویل افزود: این خدمات شامل دو تکنیک اصلی آنالیز چندعنصری (Multi-Element Analysis) و آنالیز طلا به روش فایراسی (Fire Assay) است.

وی تصریح کرد: طراحی این بسته ها به گونه ای انجام شده که از شرکت های بزرگ آزمایشگاهی تا مجموعه های کوچک تر نیز امکان حضور و مشارکت در این فرایند را داشته باشند و به این ترتیب علاوه بر تحقق اهداف سازمان در توسعه فعالیت های اکتشافی، رونق و تقویت بخش خصوصی در حوزه آنالیز مواد معدنی نیز محقق خواهد شد.


برچسب ها: آنالیز - آزمایشگاه - سازمان زمین شناسی - سازمان - اکتشافات معدنی - بخش خصوصی - معدنی
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری آنالیز های معدنی؛ گامی در تحول خدمات آزمایشگاهی و رونق بخش خصوصی

واگذاری آنالیز های معدنی؛ گامی در تحول خدمات آزمایشگاهی و رونق بخش خصوصی