مطالب مرتبط:
همزمان با هفته وحدت جلد سوم مجموعه «366 روز با پیامبر عزیزمان» منتشر می شود
افتتاح بزرگترین مجموعه سبز شهری در پاییز
آغاز باشکوه هزاروپانصدمین سال میلاد پیامبر از سنندج
معرفی مجموعه شعرهای برگزیده دومین دوره «مطلع» در حوزه هنری
گزارش تصویری | سمینار تخصصی «حقوق و کرامت انسانی از منظر پیامبر (ص) و امام رضا (ع)»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 شهریور 1404 ساعت 23:402025-09-07فرهنگي

از کودکی تا رحلت پیامبر (ص) در مجموعه ای 12 جلدی


نویسنده و پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان گفت: مجموعه 12 جلدی «366 روز با پیامبر» داستان زندگی حضرت رسول (ص) از کودکی تا رحلت ایشان را برای کودکان و نوجوانان در قالب داستان روایت می کند.

- نویسنده و پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان گفت: مجموعه 12 جلدی 366 روز با پیامبر داستان زندگی حضرت رسول (ص) از کودکی تا رحلت ایشان را برای کودکان و نوجوانان در قالب داستان روایت می کند.

نقی سلیمانی نویسنده مجموعه کتاب 366 روز با پیامبر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، افزود: در این اثر تلاش شده تا سیره اخلاقی و اجتماعی حضرت محمد (ص) را در قالب داستان هایی روزانه، از کودکی تا رحلت ایشان، برای نسل جدید روایت کند که تاکنون دو جلد از این مجموعه منتشر و جلد سوم آن نیز در آستانه انتشار است.

وی گفت: این مجموعه حاصل بیش از 12 سال تحقیق و نگارش است و با بهره گیری از منابع معتبر قرآنی، تاریخی و دیگر اسنادی مانند آثار استاد مطهری، علامه طباطبایی و دکتر سیدجعفر شهیدی صورت گرفته است.

سلیمانی افزود: در این اثر تلاش شده تا سیره پیامبر اسلام را به زبانی ساده و قابل فهم برای گروه سنی کودکان و نوجوانان روایت کند.

این نویسنده با اشاره به اینکه هر جلد از این مجموعه به یک ماه اختصاص دارد و شامل داستان هایی روزانه از زندگی پیامبر است، گفت: این مجموعه داستانی با مح


برچسب ها: کودکان و نوجوانان - کودک - داستان - نوجوان - پیامبر - کودک و نوجوان - داستان زندگی
آخرین اخبار سرویس:

از کودکی تا رحلت پیامبر (ص) در مجموعه ای 12 جلدی

از کودکی تا رحلت پیامبر (ص) در مجموعه ای 12 جلدی